VAKKUNDIGE GEVELRENOVATIE :

HAGEBO GEVELWERKEN V.O.F

Mogelijkheden

HAGEBO GEVELWERKEN V.O.F is een bedrijf dat alles doet wat met uw gevels te maken heeft. Dat wil zeggen, voegwerk uithakken, reinigen, invoegen, impregneren, spouwanker-renovatie en wat er nog meer bij komt kijken om uw gevels er weer optimaal uit te laten zien, en belangrijker nog, "gezond" te maken. Ook doen wij klein metselwerk, bijvoorbeeld scheurherstel / stenen vervangen. Lood vervangen bij schoorstenen of aanbouwen behoort ook tot een van onze dagelijkse werkzaamheden. 

Service

Wij zorgen ervoor dat u niet met de rommel achterblijft. Het naleven van afspraken en een goede service hebben bij ons een hoge prioriteit.

Monumentale gebouwen

Naast het renoveren van, veelal woningcorporatiebezit, zijn wij ook gespecialiseerd in het renoveren van monumentaal vastgoed.

Offerte

Voordat wij tot een offerte komen zullen wij vooraf een afspraak met u maken om uw wensen te bespreken en het werk op te nemen. Deze offerte is ten allen tijde vrijblijvend. Mocht u twijfelen over het toekomstige resultaat dan is in overleg het zetten van een proefvlak altijd mogelijk.

Vereniging Nederlandse Voegbedrijven

In de gang naar nog verdere professionaliteit en specialisatie zijn wij sinds 2010 ook lid van de Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV). De VNV is een landelijk opererende branchevereniging voor voegers. Deze brancheorganisatie behartigt de belangen van de leden, zowel nationaal als internationaal. Hierbij hebben zij aandacht voor het behartigen van sociaal economische belangen en voor de technische aspecten van het voegen.

Voordeel voor u als klant :

Aangesloten bedrijven wensen duidelijkheid over de kwaliteit van voegwerk. Dat heeft de VNV geregeld, doordat samen met bouwpartijen de CUR 61 “Kwaliteit van voegen in metselwerk” is samengesteld en wordt voorgeschreven in de 'Stabu-bestekken'. Ook is de Beoordelingsrichtlijn - BRL 2826 en de uitvoeringsrichtlijn URL 'Voegen van metselwerk' ontwikkeld. De VNV is ook actief op het gebied van gevelreiniging en -bescherming.

Dit betekent dus dat u als klant zekerheid heeft over de kwaliteit van het te leveren werk.