De zekerheden voor u als klant :

Wij zijn aangesloten bij de VNV (Vereniging Nederlandse Voegbedrijven)

Wij zijn goed verzekerd, niet alleen belangrijk voor ons maar ook voor u !

Wij werken volgens de laatste technieken. Er wordt regelmatig geïnvesteerd in nieuwe materialen en machines.

Onze materiaal en machines zijn in goede staat en worden regelmatig onderhouden of vernieuwd, ook op het gebied van ergonomie gaan wij mee, wij zijn namelijk zuinig op onze mensen en vinden dat het werk niet zwaarder moet worden gemaakt dan nodig is. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het risico op ziektes en arbeidsongeschiktheid tot een minimum beperkt wordt.

Onze mensen zijn in het bezit van VCA diploma.

Wij zijn bekend met de laatste wetgeving en werken ook volgens de huidige en laatste normen.

Duidelijke offertes en op maat.

Wij hebben geen verborgen voorwaarden en gaan niet elk dingetje dat we tegenkomen berekenen, openheid van zaken en eerlijk werk leveren staan bij ons hoog in het vaandel.

Geen kosten die achteraf nog eens berekend gaan worden.

Wij denken met u mee, wilt u bijvoorbeeld dat de steiger een paar weekjes blijft staan voor u om te gaan schilderen of andere onderhoudswerkzaamheden te plegen, dan maken wij hier geen enkel probleem van.

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste middelen en geen goedkope alternatieven (denk hierbij aan impregneermiddelen en cement- en zandsoorten).

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop, niet voor niets staat er op onze reklamedoeken "vakwerk in uitvoering", dit nemen wij zeer serieus.

Dagelijks van 07.00-22.00 uur bereikbaar, per mail soms nog wel later (m.u.v. zon- en feestdagen), bij geen gehoor kunt u ten allen tijde de voicemail inspreken waarop u dan zo spoedig mogelijk wordt terug gebeld.

De juiste mensen op het juiste werk.